Поділитись:

Сміття комунальників застало зненацька

Понеділок, 25 грудня 2017, 07:40

У соцмережах останнім часом вже стало традицією у лучан викидати світлини з переповненими баками сміття у їхніх дворах. Типу "а в кого сміття більше?".

Деякі скептики вже навіть почали бити на сполох, що мовляв скоро Луцьк перетвориться на Львів ( і на жаль не в туристичному плані).

Нещодавно сміттєвий колапс спостерігали десь в районі 33-40 кварталів.

Тоді довелось почути таку історію від МЖК, що в них був один-єдиний сміттєвоз, який зламався. Тоді МЖК позичили одне авто в КП "Луцькспецкомунтранс" але поки їхали за сміттям, машина втрапила в ДТП. Доїхали до сміття аж в наступного дня.

Втім й після цього випадку нарікання на переповнені контейнерні майданчики не зникли. Сміття не звідусіль вивозять вчасно, а от тарифи на вивезення відходів підняли.

Чому в нас завжди "не як в людей"? Мається на увазі, з підвищенням тарифів на будь-що покращення якості надання послуг, за які платиш, ніколи не відчуваєш, а навпаки – інколи буває навіть гірше.

Гірше прибирається в під'їздах, гірше отоплюється в квартирах, гірше вивозиться зі сміттєвих баків, гірше возиться в громадському транспорті і так далі.

От знову нещодавно вже лучани з 33 кварталу почали "хвалитись" в соцмережах переповненими контейнерами і горами мішків зі сміттям обабіч них, які туди просто вже й не помістились.

На жаль тільки за грудень місяць така ситуація повторюється не вперше.

Цікаво, що цього разу, яка причина невчасного виконання своїх обов'язків - знову автомобіль зламався, ДТП чи цього разу НЛО?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів