Поділитись:

У Луцьку водій на "євробляхах" в'їхав у павільйон і втік (фото)

Неділя, 24 грудня 2017, 21:42

У неділю, 24 грудня, близько 13 години, на ринку по проспекту Відродження, водій Mercedes S500 на швидкості в'їхав у павільйон і зупинився.

Але патрульній поліції про автопригоду стало відомо зовсім не від очевидців, які мали б відразу зателефонувати на 102. Цей транспортний засіб екіпаж виявив випадково приблизно через 2 години від моменту в'їзду на ринок, - повідомляють у прес-службі луцьких копів.

Як розповіли свідки пригоди, легковик їхав із великою швидкістю, а водій, очевидно, не впорався з керуванням і буквально "влетів" на ринок. Троє чоловіків, у тому числі водій, мали ознаки алкогольного сп'яніння і самостійно виїхати не могли. Водій попросив перехожого виїхати з пастки, але той, від'їжджаючи назад, застряг. Врешті, чоловіки покинули місце події, залишивши в салоні особисті речі.

На місці події інспектори встановили, що автомобіль суттєво заважає безпеці дорожнього руху, тож його евакуювали на штрафмайданчик.

"Оскільки транспортний засіб на іноземних номерах, то його власник, швидше за все, за кордоном, тож водій самостійно забрати автомобіль не зможе. Добре, що вихідний день, і ринок не працював, інакше могли б постраждати люди. Разом з тим, дивує безвідповідальність очевидців, які, побачивши таку автопригоду, навіть не повідомили про це поліцію", - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Андрій.

Надрукувати
мітки:
коментарів