Поділитись:

У Волинській області щомісяця залишатимуться 30 мільйонів гривень податків

Середа, 02 березня 2016, 19:41

До бюджету Волинської області надходитиме 10 % від суми податку на прибуток, а це близько 30 мільйонів гривень щомісяця.

Всі великі платники податків уже з березня зможуть виконувати свої фінансові зобов'язання перед державою у місті Луцьку. Також повідомлені і рівненські великі бізнес-структури, – повідомляє видання Відомості.

Керівник Луцького управління ОДПІ з обслуговування великих платників податків у Волинській області Віктор Дячук розповів, що уже отримано лист за підписом голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова про те, що великі платники податків можуть сплачувати податок за місцем фактичного знаходження.

Варто наголосити, що Луцьке відділення з обслуговування великих платників податків створене для обслуговування Волинських та Рівненських великих платників.

"Відтак, для кожного великого платника податку створять окремий спеціалізований рахунок. Номер рахунку повідомлять кожному респонденту індивідуально. Сплаченні кошти розділятимуть: 90 % – до Держбюджету, 10 % залишаться на Волині та поповнять обласний бюджет. Робота офісу налагоджується, контактуємо із керівниками та фінансистами підприємств. Максимально намагаємося сприяти їхній роботі, – повідомив Насіров.

Володимир Гунчик висловив сподівання, що робота, яка проводилася протягом трьох місяців щодо відкриття офісу великих платників податків, успішно завершиться та дасть хороші результати.

.

Надрукувати
мітки:
коментарів