Поділитись:

Ляшко: Надання безвізового режиму Україні – стимул для проведення якісних реформ*

Четвер, 03 березня 2016, 11:01
Ляшко: Надання безвізового режиму Україні – стимул для проведення якісних реформ*

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в Європарламенті розповів про причини політичної кризи в Україні та шляхи її подолання і наголосив на необхідності надання безвізового режиму українцям як стимулу для проведення якісних реформ.

"Хочу щиро подякувати Пету Коксу за його місію, за його роботу, за плідну співпрацю із Верховною Радою у сфері євроінтеграції України. Сьогодні це питання надзвичайно актуальне для мільйонів українців, так само, як і реформи всередині країни. На жаль, поки що в Україні реформи замінили розмовами про реформи, і наші західні партнери також звертають на це нашу увагу", – зауважив Ляшко.

За словами радикала, депутати мають думати про наступні покоління, тож пообіцяв продовжувати активну співпрацю із Європейським парламентом.

"Ми бачимо два політичні виходи з тієї кризи, яка є сьогодні в Україні: або дострокові парламентські вибори і, як наслідок, дестабілізація в країні, припинення співпраці з міжнародними громадськими організаціями та зменшення підтримки європейських інституцій; або нова коаліція, нова програма дій, радикальне переформатування уряду, які пропонує Радикальна партія", – додав Ляшко.

Надрукувати
мітки:
коментарів