Поділитись:

Корпоративні ялинки волинських підприємств (Фото)

Вівторок, 02 січня 2018, 21:00
Корпоративні ялинки волинських підприємств (Фото)

Новорічний період – це час, коли все місто починає нагадувати неймовірну казку з ошатно вбраними ялинками, святковими вітринами магазинів та ілюмінацією у вікнах лучан.

Ялинки – це важливий атрибут в родині чи не кожного волинянина. Втім наші волинські підприємства не забувають створювати новорічний настрій й для своїх працівників. Відтак з роками випрацювалась гарна звичка не просто ставити новорічні ялинки в холі офісу чи на виробництві, а й наряджати її в корпоративні кольори, або й навіть робити ці ялинки нестандартними і цікавими.

ІА "Конкурент" вирішило зазирнути у найуспішніші підприємства краю і подивитись, які ж корпоративні лісові красуні радують око їхніх працівників.

"Модерн-Експо"

Ялинка підприємства "Модерн-Експо" нежива. Втім вона надсучасна та модернова, оскільки й саме підприємство намагається йти в ногу з часом і світовими новинками в своїй сфері.

Ось така ялинка в Ось така ялинка в "Модерн-Експо"

Модерна ялинка Модерна ялинка "Модерн-експо"

Так ялинка Так ялинка "Модерн-Експо" виглядає, з середини

"Татрафан" ("Теріхем")

На підприємстві "Татрафан" вирішили зробити ялинку ... з відходів виробництва.

Справа в тім, що підприємство займається виготовленням поліпроміленової плівки. В процесі виробництва утворюються відходи. З цих відходів і зроблена ялинка підприємства, яку виготовила для них луцька фірма "ПластМакс". Цікаво й раціонально, ми вважаємо!

І не скажеш, що ця симпатична ялинка колись була відходами виробництва І не скажеш, що ця симпатична ялинка колись була відходами виробництва "Татрафану"

ТзОВ "П'ятидні"

Відоме агропідприємство "П'ятидні" з Володимир-Волинського району теж встановили в своєму офісі та святково прикрасили лісову красуню.

"П'ятиднівська" ошатно вбрана ялинка

Підприємство "Кромберг енд Шуберт"

Підприємство "Кромберг енд Шуберт" прикрасило свою штучну ялинку в корпоративні кольори. Відтак домінують на ялинці прикраси сріблясто-фіолетового кольору.

Окрім того, поблизу головної ялинки "Кромберга" облаштована фотозона, де всі працівники роблять святкові знімки.

"Насправді у нас були ідеї зробити якусь нестандартну ялинку, ось, наприклад, на нашому святковому бігборді (який до слова можна побачити в місті – К.) ялинка стилізована із лого Мерседеса (наш клієнт), але потім ми вирішили, що "новорічний куточок" на роботі повинен мати домашню атмосферу, теплу і просту. Тому зробили традиційну ялинку", – розповіли у прес-службі підприємства.

Ялинка Ялинка "Кромберг енд Шуберт" вбрана в корпоративні кольори

Поблизу ялинки є й святкова фотозонаПоблизу ялинки є й святкова фотозона

Підприємство "Тигрес"

Підприємство "Тигрес" відоме тим, що займається виготовленням дитячих іграшок та речей. Цікаво, що й свою корпоративну ялинку креативні працівники прикрасили м'якими іграшками. Мило та по-дитячому!Корпоративні ялинки волинських підприємств (Фото)

Корпоративні ялинки волинських підприємств (Фото)

Діти такій ялинці від Діти такій ялинці від "Тигреса" тільки зрадіють

ТМ "Забіяка"

Цього року вибір "Забіяки" зупинився на "штучній" ялинці, адже всіма силами вони підтримують збереження вже і так рясно вирубаних за останні роки лісів. Оформлена ялинка у їхніх корпоративних кольорах і дуже мінімалістично. Це також "забіяківське" "неписане" правило: прийнятний мінімалізм, який вони сповідують й у корпоративному стилі, у кількості спецій в продукції, у часі доставки продукту від виробництва до прилавку. А ще цікавий момент: кількість іграшок на їхній ялинці дорівнює кількості департаментів. Таке собі новорічно-різдвяне родинне дерево ТМ "Забіяка".

Мінімалістична ялинка Мінімалістична ялинка "Забіяки"

Будівельна фірма "Інвестор"

Штучну ялинку в офісі підприємства встановили ще 12 грудня. Оскільки ялинка корпоративна, то і вирішили її прикрасити корпоративними кольорами. Просто й елегантно водночас.

Для корпоративної ялинки Для корпоративної ялинки "інвестора" відвели цілий затишний куточок

Корпоративні ялинки волинських підприємств (Фото)

ПрАТ "Луцьксантехмонтаж № 536"

На підприємстві розповіли про свою традицію встановлення корпоративних ялинок. За період існування підприємства його новорічні корпоративні ялинки зазнавали багатьох змін і трансформацій: від великої живої ялинки до сучасного варіанту сприйняття новорічного декору, на якому зупинились цього року.

Часи міняються – підприємство збільшується і вже, на радість всім, не вміщується у власному актовому залі. Тепер ялинки невеличкі і розміщуються в кабінетах працівників, створюючи всім новорічну атмосферу в очікуванні дива!

Мініатюрні й симпатичні ялинки Мініатюрні й симпатичні ялинки "Луцьксантехмонтажу"

Корпоративні ялинки волинських підприємств (Фото)

Корпоративні ялинки волинських підприємств (Фото)

Замість традиційної новорічної ялинки- елементи новорічного декору Замість традиційної новорічної ялинки- елементи новорічного декору "Луцьксантехмонтажу"

"Волиньобленерго"

У товаристві вже доброю традицією стало по-святковому прикрашати ялинку, що росте поблизу адмінбудівлі. До слова, дерево у далеких 1970-х посадили працівники "Волиньобленерго". За ці роки ялинка стала не просто окрасою підприємства, а ще й у ній живуть різні птахи, яких підгодовують працівники товариства

Мерехтлива та яскрава ялинка Мерехтлива та яскрава ялинка "Волиньобленерго"

Надрукувати
мітки:
коментарів