Поділитись:

На Волині запускають виробництво курятини під новим брендом

Субота, 30 грудня 2017, 17:10

На Волині група компаній Openmind запускає виробництво курятини під новим брендом – "Епікур".

Про це повідомляє Delo.UA.

Виробництво м'яса здійснюється на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики (ТМ "Чебатурочка"), яка входить в десятку найбільших виробників м'яса птиці в Україні.

У вересні цього року співвласник компанії Олексій Коваленко анонсував запуск нової торговельної марки, більш преміальної в порівнянні з "Чебатурочкою".

"Технологія вирощування, яку ми плануємо використовувати, має більш високу собівартість. У той же час за рахунок ефективності виробництва це подорожчання буде не таким значним. Ціни будуть вищими за середні, але подорожчання не буде різким – ми хочемо дати можливість людям спробувати нашу продукцію. Це наша ціна входу на ринок. надалі рівень цін буде визначати економіка виробництва і попиту відповідно", – відзначав Коваленко.

З його слів, частина потужностей буде віддана під виробництво нової продукції.

Нова продукція буде продаватися в мережевій роздрібній торгівлі. Продажі вже стартували в мережі "Фуршет". Продукція під ТМ "Чебатурочка" буде і далі реалізовуватиметься через мережу фірмових франчайзингових магазинів.

Нагадаємо: в середині серпня 2017 року до складу акціонерів "Володимир-Волинської птахофабрики" увійшов голландський фонд Safedam, який купив 23,76 % акцій підприємства. Це перший досвід інвестування фонду в український бізнес.

Надрукувати
мітки:
коментарів