Поділитись:

Директора Волинського лісгоспу оштрафували за податкові махінації

Четвер, 03 березня 2016, 12:44
Директора Волинського лісгоспу оштрафували за податкові махінації

Директора Ковельського лісового господарства оштрафували на майже 100 гривень за ухилення від сплати податків.

Ковельська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Волинській області направила до суду справу про притягнення до адміністративної відповідальності директора ДП "Ковельське лісове господарство" Володимира Данилюка. Про це повідомляє видання Кowel.com.ua.

Під час планової виїзної перевірки податківці виявили, що Володимир Данилюк порушив встановлений порядок ведення податкового обліку. За словами податківців, працівники підприємства занизили податок на прибуток на загальну суму 237 438 гривень, в тому числі за 2013 рік на суму 9 084 гривень, за 2014 рік – на 228 354 гривні.

На виклик до суду директор ДП "Ковельське лісове господарство" не з'явився, хоча про час та місце розгляду справи його повідомили – є розписка про вручення двох судових повісток.

Володимира Данилюка суд визнав винним у вчиненні адміністративного правопорушення. На нього наклали адміністративне стягнення – 85 гривень штрафу. А ще йому доведеться сплатити на користь держави судовий збір в сумі 275 гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів