Поділитись:

"з НР, короче"

Вівторок, 02 січня 2018, 07:40

Новий рік – це те свято, з яким можуть вітати і на третій день після бою курантів. Як же це весело – засипати друзів і незнайомців якимись яскравими гіфками чи картинками у Facebook. Писати "з НР" і відправляти 100500 користувачам, аби "від щирого серця" привітати усіх своїх друзів. Вони ж однозначно чекають на привітання. Так, чекають, але не на привітання, яке складається з трьох букв чи стандартної картинки, якою всіх вітають 5 років підряд! Агов, а де креативність і щирість?

У чому полягає складність написати "З Новим роком", якщо дійсно кортить привітати сотні друзів? Так же значно приємніше і святковіше, чи не правда? Новорічного духу "з НР" однозначно не додає – варто зізнатися, то може треба вітати знайомих людей щиріше?

Це я все веду до того, що отримати найлаконічніше привітання з Новим роком від десятка незнайомих людей це як "слухати китайське радіо" – ні настрою не додає, ні якоїсь приємності.

Давайте домовимося, що наступного року будемо щирішими, припинемо байдуже нагадувати про себе короткими вітаннями, а станемо ближчими – свідомо і від душі вітатимемо друзів теплими словами, які зможуть зігріти, здивувати та навіть окрилити.

З Новим роком, друзі!

А від скількох людей ви отримали таке привітання? =)><span class=А від скількох людей ви отримали таке привітання? =)

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів