Поділитись:

На всеукраїнській олімпіаді в Луцькому НТУ нагородять 30 % учасників

Четвер, 11 січня 2018, 16:45
На всеукраїнській олімпіаді в Луцькому НТУ нагородять 30 % учасників

10-11 січня учасники оргкомітету минулорічної олімпіади на чолі з ректором ЛНТУ Петром Савчуком взяли участь у робочій зустрічі з підготовки цьогорічного заходу.

Зокрема, вже цієї весни, 19-21 квітня, в стінах Луцького національного технічного університету стартує ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Основи охорони праці", - повідомляють на офіційному сайті ЛНТУ.

Відтак, до Луцького НТУ прибули професор кафедри охорони праці і безпеки життєдіяльності Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова Олег Третьяков та старший науковий співробітник сектору освіти в галузях інженерії, технологій і виробництва відділу модернізації вищої освіти Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" Олена Дашковська.

Приймали гостей ректор Петро Савчук, завідувач кафедри туризму та цивільної безпеки Людмила Матвійчук, доцент кафедри туризму та цивільної безпеки Ігор Андрощук та професор кафедри екології ЛНТУ Ярослав Мольчак.

Тож, організатори обіцяють за місяць до початку ІІ туру олімпіади розповісти усі деталі заходу. Наразі відомо, що від одного закладу освіти прийматимуться анкети не більше 3-х учасників, а минулорічні призери і взагалі не зможуть брати участь. Відповідно до кількості учасників, призерами стануть 30% з них, саме їх нагородять дипломами міністерства. Імовірно цьогоріч буде і нововведення – запровадження додаткових винагород.

Надрукувати
мітки:
коментарів