Поділитись:

Людина – звір

П'ятниця, 12 січня 2018, 07:40

Не можу назвати себе палкою зоозахисницею, проте нереально залишатись байдужою, коли бачиш фото понівечених петардами тварин. Це ж яким нелюдом потрібно бути, щоб прив'язувати їх до живих істот???

Людина – найстрашніший звір. На жаль, це не афоризм. Якщо тварина убиває, то тільки заради їжі або у разі небезпеки. Людина ж може позбавити життя просто так, заради розваги. От тільки не розумію, звідки стільки жорстокості у дітей і невже вони справді отримують задоволення від таких "розваг"? Невже не страшно усвідомлювати, що беззахисна тварина через тебе помиратиме у страшних муках?

Запровадження кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами – рішучий крок. Проте де шукати тих малолітніх порушників із нездоровою психікою і хворобливим світоглядом? Та й не віриться, що хтось буде заморочуватись через якогось приблудного пса з розірваною пащею…

Ми пишемо петиції про загрозу від безпритульних тварин, які бігають вулицями міста, звертаємось у служби для їх відлову, адже вважаємо їх небезпечними. Хоча насправді боятися треба не собак, а підростаючих моральних відморозків, для яких насильство і жорстокість – норма поведінки, а межі дозволеного і забороненого взагалі відсутні.

Якщо їх не зупинити сьогодні, то завтра може бути пізно. Батьки, вчіть дітей людяності! Ми ж не звірі...

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:15
21 березня 2024
11 березня 2024
22 лютого 2024
21 лютого 2024
19 лютого 2024
15 лютого 2024
14 лютого 2024
08:30
13 лютого 2024
12 лютого 2024