Поділитись:

Луцькі жеки жадають на 40% підняти тариф на свої послуги

П'ятниця, 12 січня 2018, 21:00
Луцькі жеки жадають на 40% підняти тариф на свої послуги

Тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не відшкодовують фактичних витрат, які несуть житлово-експлуатаційні підприємства по обслуговуванню житлового фонду. Тож організації стверджують, що надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у збиток. Вони просять виконавчий комітет Луцької міської ради змінити тарифи, прийнявши відповідне рішення.

У проекті рішення про коригування цін, який оприлюднений на сайті міської ради, йдеться, що зросли витрати на виплату зарплати, оплату енергоносіїв та послуг з дератизації та дезінсекції.

"Скориговані тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для будинків зростуть в середньому до 40% та будуть введені з 15.02.2018", - йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення виконавчого комітету. Наголосимо, що це поки що проект і рішення ще не прийняте. Найближче засідання виконкому заплановане у 20-тих числах січня.

У записці також зазначено, що інформацію про скориговані тарифи жеки донесли до мешканців, розмістивши на інформаційних стендах у під'їздах будинків/біля них, на офіційному веб-сайті Луцької міської ради в розділі "оголошення" та в газеті Луцький замок.

Ось так на сайті міської ради сповістили про підняття цін Ось так на сайті міської ради сповістили про підняття цін

Ознайомитися із пропозицією щодо змін тарифу по кожному з будинків можна за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів