Поділитись:

Активіст з Нововолинська подав до суду на мера Сапожнікова

П'ятниця, 04 березня 2016, 16:25

Віктор Сапожніков><span class=Віктор Сапожніков

У Нововолинську голова ГО "Україна + Польща" Анатолій Бідзюра подав позов на мера Віктора Сапожнікова.

Заяву він зареєстрував учора, 3 березня, ‒ пише Нововолинський інформаційний портал.

"Цій історії майже два роки. Саме тоді я вперше звернувся до міського голови з інформаційним запитом про виділення державним і місцевим службовцям комунального майна нововолинської територіальної громади – квартир, земельних ділянок під індивідуальну забудову, фінських будиночків тощо", – пише активіст.

"Прикриваючись Конституцією України, законодавством про нерозголошення персональних даних та іншими нормативними актами держави, голова та його заступники раз-у-раз відмовляли мені у наданні цієї інформації", ‒ зазначає Бідзюра.

За словами голови громадського об'єднання, він намагається віднайти правду у "пронаркоманеному, заалкоголізованому і нашпигованому ненормативними висловами громадських місцях міста – парках, скверах, вулицях, ринках і так далі".

"Де ніхто, як вбачається, зі стародавньої місцевої влади не бореться із цим страшним злом. Вона (влада) дуже переймається, очевидно, тільки своїм матеріальним та фінансовим добробутом. Та аж так, вже надто цим захопилася, що їй не вистачає часу на своїх виборців", ‒ додає Бідзюра.

"Отже запрошую на судові засідання, шановні громадяни, про які повідомлятиму завчасно", ‒ резюмує він у повідомленні.

Віктор СапожніковВіктор Сапожніков

Надрукувати
мітки:
коментарів