Поділитись:

Аматорський театр у Луцьку запрошує на кастинг

Субота, 05 березня 2016, 15:47
Аматорський театр у Луцьку запрошує на кастинг

Театр-студія "ГаРмИдЕр" оголошує кастинг. Мета – відбір п'яти акторів для участі, спільно з "гармидерівцями", у грі-читці сучасної української актуальної п'єси "Не мона відержат" Людмили Тимошенко.

Про це зазначено на офіційному сайті театру.

"Минулого року до дня театру ми затіяли авантюру із залученням до гри-читки за твором Віткація "Мати" для вас, наші дорогі глядачі. Сміливці, які прийшли тоді на кастинг, неабияк нас потішили своєю віддачею, а ми робили все, аби години, проведені на цьому відборі-тренінгові, стали і для вас, і для нас важливим досвідом. Всього після двох репетицій ми вийшли на сцену у форматі "гармидерівці – Місько Барбара – переможці кастингу" і зіграли феєричну виставу! Отож, якщо експеримент вдався, то чому б не перетворити його на традицію?! І ми вирішили – 27 березня бути непередбачуваному театральному дійству!", – зазначається на сайті театру.

13 березня на кастингу буде відібрано 5 акторів для участі, спільно з акторами театру "ГаРмИдЕр", у грі-читці сучасної української актуальної п'єси "Не мона відержат" (Людмила Тимошенко).

Учасники кастингу, які не пройдуть відбір, отримають:
– безкоштовний 4-годинний театральний тренінг;
– можливість приєднатися до колективу "ГаРмИдЕра";
– море позитивних емоцій.

Умови участі в проекті:
1) Вік – 18+
2) До 11 березня включно прислати заповнену анкету з темою "КАСТИНГ" на адресу [email protected] (завантажити анкету – https://db.tt/H1yfgQD5
або http://www.garmyder.org/wp-content/uploads/2016/03/anketa-garmyder.doc);

3) 13 березня (14:00-17:00) взяти участь у тренінгу-кастингу;
4) У разі проходження в наступний етап – взяти участь у репетиціях гри-читки і виступити 27 березня на сцені театру "ГаРмИдЕр".

Сюжет Громадського. Волинь

Надрукувати
мітки:
коментарів