Поділитись:

Екс-очільницю управління туризму Луцької міськради викликали на допит

П'ятниця, 26 січня 2018, 09:39

Депутатка Луцької міської ради, колишня очільниця управління туризу і промоції Луцької міської ради, а тепер начальниця департаменту розвитку Львівської міської ради Наталія Бунда отримала повістку на допит у поліцію.

Про це вона сама повідомила у Facebook.

Її викликали як свідка у кримінальному впровадженні, яке відкрили на заяву колишнього директора Львівського органного залу.

Нагадаємо, за результатами засідання конкурсної комісії, проведеного 23 серпня, директором органного залу призначили Юліана Винницького, який є незмінним керівником закладу з 1988 року. Після оголошення результату в мерію надійшло понад 60 звернень щодо порушення процедури проведення конкурсу, процедури голосування та щодо конфлікту інтересів між членами комісії. Окрім громадських організацій, такі петиції до міської ради скерували і деякі члени конкурсної комісії. Згодом конкурсна комісія обрала нового директора Львівського будинку органної та камерної музики. Ним став Іван Остапович.

Ніхто з кандидатів своєї поразки не визнає: Юліан Винницький запевняє – виграв чесно і звинувачує опонента у невмінні визнати поразку.

"У той час, як Будинок органної музики з кожним днем все більше оживає та все більше львів`ян і гостей міста відкривають для себе органний зал та його унікальність, історія продовжується... Я отримала повістку на допит у Галицький райвідділ поліції у кримінальному впровадженні, яке було відкрито на заяву колишнього директора органного залу. Нами був виконаний Закон України "Про культуру", обрано нового керівника закладу, але, вочевидь, багаторічна система не готова приймати зміни на краще... Дуже прикро.... Що свої законні дії слід відстоювати в поліції та суді", – коментує події Наталія Бунда.

Нагадаємо: колишній начальник управління туризму і промоції міста Луцька Наталія Бунда очолила департамент розвитку Львівської міської ради
у березні 2017 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів