Поділитись:

Криваві розбірки луцьких "пацанів"

Неділя, 28 січня 2018, 07:40

"Ну давай, су*а", – кричав якийсь "пацан". Від нього тхне ненависним мені "бухлом", яке по-простому називають "Рево", його обличчя обмазане кров'ю, яка тече з носа. Сам він зовсім дрібний на вигляд, кілограмів 50 ваги і років 15 віку, якщо прикинути на око.

"Давай розберемося, су*а", – продовжував він кричати, а його відштовхували, ніби ганчірку, хлопці з більшими габаратими, які між собою щось виясняли.

"Ви, су*і, пі**или одного цілею кучею", – доносилося з натовпу.

Я йшов зі спортзалу і вирішив за цим всім трішки поспостерігати. На жаль, чи на щастя, продовження конфлікту не відбулося. Для ображеного "пацана", якого власне і відкопали, не знайшлося супротивника і вся ця п'яна дітвора через 15-20 хвилин розійшлася.

Ця, безумовно ганебна картина (особливо, якщо того юнака і справді била ціла куча людей) нагадала мені себе самого, побитого до напівсмерті бандою, оскаженілих від дешевого самогону, тварин.

Пригадую свою розірвану на дві частини губу, та розбите вщент лице. Також пам'ятаю, що це виявилися легкі тілесні ушкодження і те, як лікар, який мене зашивав, сказав :" як ти вижив?".

Я не хотів, щоб це все перейшло в руки правоохоронних органів, проте в лікарні думали по-іншому. За кілька місяців справа дійшла до суду. "Банда", яка гуртом мене копала, списала все на одного п'яного бідолагу (хоча важко назвати те чмо бідолагою, оскільки саме він збив мене з ніг, перебуваючи за моєю спиною). Тоді я попросив в представників феміди не садити того бовдура за грати і його залишили на волі (згодом він все ж таки сів, але за що саме, сказати не можу).

Цей закривавлений підліток нагадав мені про велику кількість клятих "щурів", які не мають ні честі, ні принципів. І це мене трохи засмутило. І якщо ви притомний чоловік, нехай засмутить і вас.

Читайте також: "СІМ_СОРОК. СТРАХ ТА ВІДРАЗА ВІД ЛУЦЬКА ДО ВАРШАВИ (ФОТО)"

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією

Надрукувати
мітки:
коментарів