Поділитись:

Волинянка зіграла одну із ролей у серіалі "#Школа"

Неділя, 28 січня 2018, 13:15
Волинянка зіграла одну із ролей у серіалі

У фільмі "#Школа" одну з ролей зіграла ковельчанка Марія Сента (Повх) народилась і виросла у Ковелі.

У серілі вона Христина – дівчина, з якої в школі весь час знущаються і якій ніхто не вірить. Дівчина підозрює, що таке ставлення однокласників та вчителів до неї через її батьків, – пише КовельPost.

Волинянка зіграла одну із ролей у серіалі

Насправді Марія закінчила загальноосвітню школу №10 у Ковелі. Була активною учасницею шкільних та міських культурно-мистецьких конкурсів та різних заходів. Зараз навчається на третьому курсі Київського Національного університету культури і мистецтв на актрису театру і кіно.

Як розповіла акторка, це вже не перша її роль у кіно. Торік світ побачив фільм – психологічна кінодрама "Портфоліо душі", де Марія зіграла головну роль. Закритий показ стрічки відбувся у вересні 2017 року і у Ковелі в кінозалі "Прем'єра". Це історія двох загублених душ, які намагаються себе відшукати. Оскільки фільм фестивальний і наразі ще бере участь у конкурсних показах, у загальному доступі в мережі його ще немає. Роль Христини у серіалі "Школа" є уже другою серйозною роботою Марії.

"Стати актрисою я вирішила ще у 9 класі. Батьки мене підтримали. Та й сьогодні головним моїм критиком і глядачем є мама. Дивиться серіал і плаче. Каже, що дуже їй шкода мою героїню. Бо сприймає мене не як Христину, а як свою доньку Машу. Мабуть, досить реалістично зіграно. А це добре", – зазначила Марія.

Попри роль у серіалі "#Школа", зіркою акторка себе не відчуває.

"Ні, мені ще багато чому треба навчитись. А для цього треба багато працювати. Що я і роблю. Звісно, хочеться досягти рівня відомих актрис. Тож буду старатися", – розповіла вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів