Поділитись:

Multiplex запрошує: "Жінка, не варта уваги"*

Понеділок, 29 січня 2018, 15:55

У кінокомплексі Multiplex, що знаходиться у РЦ "Промінь", відбудеться показ п'єси Оскара Уайльда "Жінка, не варта уваги".

Володарка премії Лоуренса Олів'є Ів Бест ( "Місяць для пасинків долі", "Гедда Габлер") і номінантка на премію BAFTA Енн Рейд ("Останнє танго в Галіфаксі") виконують головні ролі в класичній постановці п'єси Оскара Уайльда, яка відкриває cезон Оскара Уайльда у відтворенні нової трупи Домініка Дромгула, колишнього художнього керівника театру "Глобус".

Серйозна молода американка, англійський лорд з сумнівною репутацією і невинний юнак опиняються серед гостей на декадентському сімейному вечорі у компанії карикатурних і гротескних персонажів. Їх сусідка – жінка, що приховує давній секрет.

"Сміливий сплав дотепної комедії моралі та ібсенівської драми, вперше поставлений у театрі у 1893-му році, сигналізував про появу нового, впевненого голосу в хорі театральних драматургів, висловлювання якого не тільки задовольнили тодішню консервативну публіку, але й не втрачають своєї актуальності досі", – зазначають організатори.

Показ відбудеться 31 січня в кінокомплексі Multiplex.

Квитки можна придбати на сайті: promin.lutsk.ua або у касах РЦ "Промінь".

Надрукувати
мітки:
коментарів