Поділитись:

У Луцькраді сказали, чи з'являться цього року 30 нових тролейбусів

Вівторок, 30 січня 2018, 14:03
У Луцькраді сказали, чи з'являться цього року 30 нових тролейбусів

Кредитні кошти від Європейського банку на купівлю 30 нових низькопідлогових тролейбусів ще не виділялись для Луцька.

Луцькрада має залучити кошти до бюджету по Проекту "Міський громадський транспорт України", що реалізується в рамках фінансової угоди між урядом України та Європейським інвестиційним банком. Про це йшлося 30 січня під час засідання "бюджетної" комісії.

У рамках угоди Луцьк має залучити до бюджету 5 мільйонів 797 тисяч євро, які підуть на придбання 30 нових низькопідлогових тролейбусів, а також на модернізацію інфраструктури електротранспорту міста.

Начальник управління економічної політики Олександр Озінович сказав, що з цього питання відбулась нарада 16-17 січня.

"Подивившись те, що передбачено в держбюджеті, в мене сумнів, що ми в цьому році будемо проводити закупівлю тролейбусів", – сказав Олександр Озінович.

Директор ЛПЕ Володимир Пуц додав, що Луцьк потрапив в перелік 12 міст України, які вчасно здали всі документи, технічні дані по конкурсу в рамках цього проекту. Однак незважаючи на те, що над цим працюють, питання укладення договору вже в цьому році не розглядається. Зі слів Володимира Пуца, якщо не буде непередбачуваних обставин, то укладення договорів на купівлю тролейбусів буде проводитись, ймовірно, у 2019 році.

Надрукувати
мітки:
коментарів