Поділитись:

Демчишин закликає волинських гірників не страйкувати

Понеділок, 07 березня 2016, 14:57
Демчишин закликає волинських гірників не страйкувати

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин надіслав відкритий лист волинським гірникам, в якому пояснив, чому директором ДП "Волиньвугілля" призначили Кисельова та закликав шахтарів не страйкувати.

Призначення Кисельова директором ДП "Волиньвугілля" Демчишин пояснив тим, що він надав план виведення підприємства з кризи, який був представлений публічно і підтриманий значною частиною колективу, - пише Вголос.

Щодо іншого керівника, якого на цю посаду пропонували шахтарі, то його не призначать, незважаючи на відкриті погрози щодо організації пікетів

"Якщо ми говоримо про призначення тимчасового виконувача обов'язків, то необхідно звернути увагу на завдання, які стоять перед т. в. о. у період, поки повноцінний керівник не приступить до виконання обов'язків.

Йдеться про забезпечення виконання планових показників видобутку та оздоровлення підприємства, у тому числі по скороченню видатків на так звану "контору", що дозволить отримати гідну зарплатню кожному шахтарю-працівнику.

Це можливо лише при наявності сильного менеджера. Чи є таким менеджером пропонована Вами кандидатура? Аналіз роботи цього фахівця свідчить про протилежне. Ми бачимо, як кошти витрачалися, а на підприємстві потрібен той, хто вміє їх заробляти в інтересах гірників і держави", - йдеться у листі.

У міністерстві запевнили, що представляють керівників відкрито, без будь-яких підкилимних ігор, працюють відкрито і відкриті до розмови про майбутнє галузі та долю шахтарів.

Разом з тим шахтарів закликали не страйкувати, оскільки жоден пікет під стінами Міністерства не допоможе гірникам заробити гроші.

Надрукувати
мітки:
коментарів