Поділитись:

Лучан-автомобілістів попереджають про шахрайство з пальним (доповнено)

Понеділок, 05 лютого 2018, 14:53
Лучан-автомобілістів попереджають про шахрайство з пальним  (доповнено)

Лучан попереджають про шахрайство з дешевим пальним.

Про спробу ошуканства у мережі Facebook розповів користувач Юрій Трофимюк.

Суть у тому, що дзвонить з незнайомого номеру чоловік, який пропонує бензин та дизельне пальне за дешевою ціною – 18 гривень. Каже приїхати на заправку ОККО, що на вулиці Конякіна, у заявлений час, далі веде до терміналу та каже поповнити рахунок, ніби перерахувати гроші за пальне. Насправді ж жодного дешевого пального немає.

Користувачі у мережі підтверджують, що стикалися з подібною схемою шахрайства.

ІА "Конкурент" надала власний коментар і прес-служба мережі АЗС "ОККО":

"Мережа "ОККО" попереджає своїх клієнтів, що останнім часом знову почастішали випадки телефонного шахрайства. В тому числі й про описаний вище інцидент. Компанія категорично застерігає від участі в таких операціях, за якими стоять шахраї. Звертаємо вашу увагу, що Гаряча лінія "ОККО" ніколи не телефонує клієнтам з питань безготівки та не займається продажем пального по телефону. У разі виникнення подібного інциденту рекомендуємо негайно звернутися в правоохоронні органи із заявою про шахрайські дії.

Щоб не стати жертвою обману і не втратити гроші, усі закупівлі пального за безготівку варто здійснювати тільки через центральний офіс чи регіональні відділення мережі "ОККО", або ж замовляти онлайн через особистий кабінет".

Надрукувати
мітки:
коментарів