Поділитись:

Беззаконня і гоп-стоп: Кононович прокоментував побиття у Києві

Середа, 07 лютого 2018, 20:47
Беззаконня і гоп-стоп: Кононович прокоментував побиття у Києві

Олександр Кононович переконаний, що на нього з братом напали не через листівки, а через антифашистську діяльність.

Про це він розповів у коментарі ІА "Конкурент".

Із його слів, представники "Національної дружини" накинулися на них 7 лютого близько 16:00 години в той час, коли Кононовичі забирали друкований матеріал з фірми в Шевченківському районі Києва. Крім того, Олександр стверджує, що їх з братом ще й пограбували. До того ж, запевняє, нападники показали посвідчення "Національної дружини".

"Це так "Національні дружини" патрулюють вулиці. Ось для чого вони створювалися. На нас напала саме "Національна дружина" – це ті, кого хочуть поставити замість поліції. Чим вони займаються? На відео все прекрасно видно – це беззаконня, це гоп-стоп. Обчистили нам кишені – ми все в поліцію заявили. Сума вкраденого – 1 100 гривень", – розповів він.

Він також запевнив, що ні в СБУ, ні в правоохоронних органів до нього питань нема, "бо він чистий перед законом і ніколи закон не порушував".

"Партійну діяльність забороняють суди, тому ми трохи її закриваємо. Тепер займаємося антифашизмом. На нас напали не через те, що це пафос: листівки і все таке. А через те, що ми 3 лютого на науково-практичній конференції до Дня юного антифашиста (відзначають 8 лютого) дали інтерв′ю цього сина Перуна (Сергій Філімонов – голова київського осередку партії "Національний корпус"). Що син Перуна говорить? "Національні дружини" будуть боротися за білу націю – це ж прямий фашизм! А якщо я білорус, то мені нема місця в Україні? Чи негр, ефіоп – йому нема місця в Україні? Ми цю тему почали порушувати. До мене питання вже не як до комуніста, а як до антифашиста. Ми займаємося суто благородною місією, боремося з неофашизмом. І от нам відімстили через пару днів", – прокоментував Кононович.

"Чого піаряться на бідних Кононовичах? Бо їх можна легко побити і за них ніхто не вступиться. А хай-но йдуть до Порошенка, який на Мальдіви їздить, під Верховну Раду, де такі машини стоять, що ого-го-го! Слабо? Бо наступного дня цього сина Перуна знайдуть з пробитою головою. А головний ворог в Україні зараз не Кононовичі, а корупція", – додав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
04 квітня 2024
25 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
18 березня 2024
14 березня 2024