Поділитись:

Луцький політолог пояснив чому Польща не висуває претензій Німеччині (Відео)

Субота, 10 лютого 2018, 10:00

Політолог Тарас Літковець переконаний, що Польща не висуває жодних претензій до німців за злочини Третього Рейху, бо Німеччина – сильний партнер.

У Польщі нагнітають "українську тему" (Бандера, ОУН-УПА, Волинська трагедія), але мовчать про злочини Третього рейху і не висувають жодних претензій до німців, бо набагато цікавіше "бити слабшого". Про це сказав Тарас Літковець 9 лютого в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE".

Політолог каже, що на сьогодні політизація історії – метод ведення внутрішньої політики у Польщі. Польща не висуває претензій до Німеччини, так як до України, через те, що це потужна держава-сусід і сильний партнер.

"В Голокост кожен третій загинув на території Польщі. І крім того Польща майже завжди була нашим лобістом але тепер таким не є", - сказав Тарас Літковець.

Телеведучий Тарас Шкітер поцікавився чи можна дії Польщі сприймати як розплату на історичних теренах за лобізм України в Євросоюзі.

Однак Тарас Літковець думає, що це розплата. Він переконаний, що з часом між цими країнами вибудується прагматичні добросусідські стосунки і це не той випадок, коли треба говорити за братерство.

Партнер головного на Волині суспільно-політичного ток-шоу Протилежний Погляд LIVE – магазин ділового та класичного чоловічого одягу Arber Port-City!

Політолог Тарас Літковець><span class=Політолог Тарас Літковець

Телеведучий Тарас Шкітер><span class=Телеведучий Тарас Шкітер

Зліва на право: Анатолій Вітів, Тарас Шкітер та Тарас Літковець. Після прямого ефіру ток-шоу Зліва на право: Анатолій Вітів, Тарас Шкітер та Тарас Літковець. Після прямого ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE"

Надрукувати
мітки:
коментарів