Поділитись:

Хто очолив Суспільне на Волині: обрали продюсера і менеджера

Понеділок, 12 лютого 2018, 21:10

Стало відомо, хто переміг на додатковому конкурсі на менеджерів і продюсерів регіональних філій НСТУ, зокрема і на Волині.

Про це йдеться на сайті Суспільного.

Правління публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у додатковому відкритому конкурсі на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії.

У тих регіонах, де конкурс не відбувся у грудні, було призначено тимчасових виконувачів обов'язки менеджера й продюсера. Саме для цих філій зараз було проведено повторний конкурс. Було обрано 8 кандидатів на позиції менеджера та 6 кандидатів на позиції продюсера.

За результатами цього конкурсу, менеджером Волинської регіональної дирекції Суспільного стала Гетманчук Людмила Миколаївна, яка 8 грудня 2017 року була призначена т. в. о. менеджера Волинської філії НСТУ.

А посаду продюсера Волинської регіональної дирекції Суспільного отримав Лоцман Костянтин Анатолійович. Він був т.в.о. продюсера філії ПАТ "НСТУ" "Волинська регіональна дирекція", до того директором служби інформації на телеканалі "Нова Волинь" Волинської філії НСТУ.

Із новообраними менеджерами та продюсерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені.

Надрукувати
мітки:
коментарів