Поділитись:

Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Вівторок, 13 лютого 2018, 09:45
Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Учора, 12 лютого, у київському ресторані "Сулугуні" затримали Михайла Саакашвілі. Така спроба вже друга.

Операцію організували працівники Держприкордонслужби, і це для Генеральної прокуратури стало несподіванкою. Що говорять у Facebook про такі дії і як до цього ставляться – "Конкурент" зібрав думки докупи.

Валерій Пельц, керівник громадської організації "Volfest":

"Тепер поляки будуть знати, як приймати антибандерівські закони"

Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Ілля Токаренко, громадський активіст:

"Сьогодні я розкрив ЗРАДУ. Саакашвілі з Європи везе макарони, дешевий алкоголь з дютіка, консерви тунця. Його зустрічає тут натовп і незамєтно з баулами протягує на територію України. Все це продається в Маріїнському парку. Потім, вступивши у злочинний зговір з міністром юстиції та начальником міграційної служби, Саакашвілі за державний кошт саджають в літак і відправляють знов у Польшу за черговою партією. А нам тут лапшу вішають".

Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Віктор Грисюк, голова ГО "Принцип":

"Секунда політичного гумору: у відповідь на прийняття польською владою "антибандерівського" закону українська сторона депортувала до Польщі екс-голову Одеської ОДА М. Саакашвілі".

Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Володимир Данилюк, заслужений журналіст України, головний редактор "Волинської газети" та заступник голови облорганізації НСЖУ:

"Україна. Київ. Грузинський ресторан. Українські прикордонники затримують громадянина. Кричать російською: "Лежать!", "На пол!", "С..ка!", "Бл...дь!". Потім їдуть. Одного "героя" з числа своїх забули. Він доганяє бус із криком "Стой!!!". Двері відкриваються, його підбирають. І це не кіно".

Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Василь Рябчук, радник Прем'єр-міністра України:

"Головне, щоб запальний Міхо у Польщі раптово про Бандеру не згадав. Бо тоді хтозна, як повернеться".

Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Сергій Адамчук, очільник "Руху нових сил" на Волині:

"Чергове цинічне знущання над правами і свободами людини в Україні показало абсолютно неспроможність української влади вести відкриту дискусія з політичними опонентами. І це 2018 рік. Четвертий рік після Майдану Гідності. Замість того, щоб виходити на перші економічні результати, в країні відбувається фізична зачистка опозиційних політиків. Так зробили з політиком світового масштабу, якого діючий гарант запросив проводити реформи в Україні. Невідомі в масках увірвалися в ресторан, який веде абсолютно законну діяльність, переполошили відвідувачів, зхопили лідера опозиції і вже за годину чартерним рейсом (літак належить офшорній компанії Порошенка) доставили до Варшави. Які ж методи розправ будуть зі звичайними громадянами, які мають іншу думку? Навряд хтось буде витрачатися на дорогі літаки. Наразі в нас один шлях – відставка Порошенка і перезавантаження всієї владної вертикалі шляхом проведення демократичних виборів".

Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Роман Комиза, співзасновник і голова ради Center for Economic Integration and Sustainable Development:

"Шановний Ілон Маск!

Негайно поверніть на Землю Tesla Roadster темно-вишневого кольору, який за допомогою багаторазової ракеті-носія Falcon Heavy, очолюваної вами компанї SpaceX, 06 лютого 2018 року було виведено на геліоцениоічну орбіту та який в цей час наближається до поясу астероїдів між орбітами Юпітера і Марса. За кермом цього електромобіля у скафандрі "космічної людини" повинна була сидіти інша особа (особа без громадянства)...

Державна прикордонна служба України"

Що у Facebook говорять про депортацію Саакашвілі

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 січня 2024
24 травня 2023
31 березня 2023
21 березня 2023
17 березня 2023
25 вересня 2022
16 вересня 2022
21 червня 2022
19 червня 2022
13 червня 2022