Поділитись:

У яких випадках можуть відмовити у реєстрації на ЗНО

Вівторок, 13 лютого 2018, 11:44
У яких випадках можуть відмовити у реєстрації на ЗНО

В Україні триває реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Охочі пройти тестування повинні заявити про це до 19 березня. Для цього потрібно відвідати відповідний сайт і надіслати усі необхідні документи, – інформує Освіта.ua.

Відмовити у реєстрації на ЗНО можуть на підставі:

  • ненадання документа(ів), що підтверджує(ють) достовірність інформації, зазначеної в реєстраційній картці;
  • надання недостовірної інформації;
  • подання реєстраційних документів особою, яка відповідно до вимог законодавства не має права на участь у зовнішньому оцінюванні;
  • відправлення реєстраційних документів після завершення встановленого строку реєстрації (особі, яка в період реєстрації не подавала реєстраційних документів) або перереєстрації;
  • неналежного оформлення документів, необхідних для реєстрації;
  • неможливості створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання відповідно до медичного висновку.

У разі відмови буде надіслано витяг із протоколу засідання регламентної комісії, у якому буде зазначена причина відмови. Якщо ви можете усунути причини, що стали підставою для ухвалення такого рішення, то до 2 квітня 2018 року створіть нову реєстраційну картку, скориставшись сервісом "Зареєструватися" на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, сформуйте пакет реєстраційних документів та надішліть його на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти або передайте до закладу освіти, у якому навчаєтесь.

Особа, якій відмовлено в реєстрації (перереєстрації), має право оскаржити рішення регламентної комісії упродовж чотирнадцяти календарних днів із дня завершення реєстрації, подавши апеляційну заяву до Українського центру оцінювання якості освіти.

Якщо учасник через певні причини не зможе взяти участь у зовнішньому оцінюванні, він повинен до 16 квітня надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти раніше отриманий сертифікат і заяву про відмову в реєстрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮВАЛИ БЕЗПЛАТНІ КУРСИ ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО

Надрукувати
мітки:
коментарів