Поділитись:

Луцький музикант розповів про комічні і любовні історії під час виступів

Середа, 14 лютого 2018, 20:00

Фронтмен гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк поділився комічними й романтичними ситуаціями, які траплялися під час виступів його гурту.

Про це пише Karabas Live.

"Добре пригадую освідчення в Чернівцях на концерті мого сольного проекту, де хлопець на ім′я Ярослав робив пропозицію майбутній дружині, з якою, до слова, познайомився на київському концерті "Фіолету". Разом ми співали "Наш рай" і майбутній наречений читав присвячений коханій вірш. Найбільше, чого я боявся, аби та з хвилювання і тільки їй відомих причин не відмовила", – розповів Сергій Мартинюк.

Схоже було і на концерті в Дніпрі, де зі сцени затишного "Поплавка" перед піснею "Вона моя" хлопчик у піджачку освідчувався своїй дівчині.

"Були ситуації і більш трешові. Якось нас запросили відіграти акустичний міні-сет на весіллі: наречена таким чином хотіла зробити подарунок чоловікові, який дуже любив нашу музику. Під час виконання "Я твій", на словах "зацілований до смерті, але живий…", матір когось із молодят з матами і криком "сатаністи!" кинулась виривати в мене мікрофон. Білого танцю, під час якого планувалася ще одна наша пісня, ми так і не дочекалися. Добре, що гонорар свій отримали відразу по приїзді на паті", – зазначив музикант.

А в одному з обласних центрів Західної України одна з шанувальниць "Фіолету", аби потрапити на туровий концерт, була змушена лишити свого ревнивого хлопця.

"Той забороняв їй швендяти рок-н-рольними тусами, мовляв, знаю я цих музикантів: зараз ти під сценою підспівуєш йому свою улюблену пісню, а вже за годинку ніхто з музикантів не може потрапити до гримерки, бо фронтмену забаглося терміново усамітнитися. Дівчинка вдалася до крайніх засобів. На тому ж концерті вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, стала мамою дівчинки, найкращі колискові для якої до сьогодні виконуємо ми", – поділився історією Сергій Мартинюк.

"Були ситуації і комічно-фанстасмагоричні. Кілька років тому я отримав лаконічне повідомлення, в якому хтось невідомий ділився зі мною на перший погляд дивною інформацією: "дівчинка, народилася 24 червня, назвали Христиною, вага – 3,200, безмежно дякуємо". Моє тіло вкрив холодний піт, я гарячково почав згадувати все, що було і чого не було, намагаючись вирахувати, хто ж мені написав і що це все означає. Таки наважився відписати. Виявилося, мені дякували за зачату під наші пісні доньку, яка днями з'явилася на світ. Я видихнув з полегшенням, і то була мить справжнього визнання значимості того, що ти робиш. Що б там не чекало нас попереду. Скільки б раз давні друзі і колеги не питали, коли я нарешті знайду нормальну роботу", – розповів музикант.

Зі своєю дружиною Сергій Мартинюк теж познайомився після одного зі своєїх акустичних концертів у Києві в листопаді 2013-го. Разом зі своїм тогочасним хлопцем вона намагалася не пропускати наших виступів у столиці, і то був чи не перший раз, коли вона прийшла на нього сама.

Надрукувати
мітки:
коментарів