Поділитись:

Відомий артист Антін Мухарський вимушено покинув Україну

Четвер, 15 лютого 2018, 15:15

Український шоумен, письменник та співак Антін Мухарський вимушено виїхав з України і, ймовірно, проситиме політичного приулку в одній з країн Європи.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Із його слів, причиною такого кроку стали взаємини з другою дружиною Сніжаною Єгоровою, а саме питання виплати аліментів і побачення з дітьми.

"Це рішення стало абсолютно спонтанним, адже я до останніх хвилин свого перебування в Україні, чекав і вірив у те, що мене почують ті можновладці, до яких я звертався особисто та на яких покладено відповідальність за дотримання законності в цій країні. Я писав відкриті листи представнику Президента у Верховній Раді Ірині Луценко та Міністру юстиції Павлу Петренку, я звертався з офіційними заявами до всіх можливих інституцій, які опікуються дотриманням справедливого судочинства в Україні", – підкреслив він.

Мухарський пояснив: єдине, чого він просив у держави останнім часом, – це справедливості, однак сучасна українська держава не може цього дати, тому вирішив її покинути.

"Майже чотири роки в Оболонському суді розглядається мій первісний позов про перегляд розміру аліментів та порядку побачень з дітьми. І якщо з першою дружиною я не маю жодних проблем у порядку спілкування, побачень та участі у вихованні та утриманні дітей, то у другому варіанті подібні проблеми існують. Вони почалися у 2012 році із появою у моєму житті проекту Орест Лютий, адже колишня дружина виступила категоричною противницею критики існуючої на той час в Україні влади. Це призвело до того, що у жовтні 2012 року мені було відмовлено у праві бачитися із моїми дітьми, з мотивацією "буцімто тато збожеволів на політичному ґрунті". З того часу ми проживали окремо", – додає шоумен.

Як розповів він, у жовтні 2013 року йому було висунуто умови матеріального характеру, на які він заради можливості спілкуватися з дітьми погодився.

"Зокрема: я мав залишити матері моїх дітей все спільно нажите в шлюбі майно: великий приватний будинок на Осокорках, чотирикімнатну квартиру на Святошино та два автомобілі. А також взяв на себе зобов'язання виплачувати матері утримання на трьох неповнолітніх дітей у розмірі еквівалентному 3 тисячам доларів, що на той момент становило 24,3 тисячі гривень. Всі ці положення було зафіксовано у шлюбному контракті", – констатує артист.

Надрукувати
мітки:
коментарів