Поділитись:

Директор "Шахти №9 "Нововолинська" написав заяву на звільнення (фото)

П'ятниця, 16 лютого 2018, 16:20
Директор

Директор

Директор новоствореного ДП "Шахта № 9 "Нововолинська" Василь Рудець написав заяву на звільнення.

Про це повідомляє "Буг".

Колектив ВП "Шахти №9 "Нововолинська" відстоює право на роботу копальні та припинення процесу реорганізації ДП "Волиньвугілля".

Нагадаємо: 12-го лютого до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань було внесено запис про реєстрацію Статуту ДП "Шахта № 9 "Нововолинська" згідно з наказами Міністерства вугільної промисловості та енергетики, які видані керуючись розпорядженням Кабміну "Про ліквідацію деяких збиткових вугледобувних підприємств".

17-го лютого на загальних зборах працівників шахти №9 з Василем Рудцем, якого Міністерство призначило директором новоствореного підприємства, колектив виступив з вимогою припинити дії з реорганізації копальні, а згодом попросили Рудця написати заяву про звільнення за власним бажанням.

Голова незалежної профспілки шахти №9 Василь Гура зауважив про реєстрацію Статуту з порушенням норм законодавства та без будь-якого погодження із профспілками.

На зустріч мав прибути голова Литовезької ОТГ Іван Іванчук, який дав згоду на реєстрацію Статуту в ЦНАПі громади, яку, зі слів Гури, провели і в не робочий час.

Рудець же перед шахтарями запевняв, що копальня працюватиме.

"Даю гарантію, що ви тут будете цілий рік і більше, скільки вистачить запасів вугілля", – сказав той.

Гірники викрикували у відповідь, що він вже "закрив" шахту №5 і сюди призначили зробити те саме. Керівники профспілок та працівники озвучили накази Міністерства, які вказують на закриття копальні. "Реєстрація Статуту нового підприємства – це крок в напрямку ліквідації", – зауважили на зустрічі.

Розмова закінчилися тим, що Рудець написав заяву на звільнення "за власним бажанням".

Директор

Директор

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
30 березня 2024
29 березня 2024
28 березня 2024