Поділитись:

MONATIK показав, як знімали кліп на трек "То, от чего без ума" (відео)

П'ятниця, 16 лютого 2018, 18:50
MONATIK  показав, як знімали кліп на трек «То, от чего без ума» (відео)

Співак з Луцька Дмитро Монатік, який на початку лютого випустив видовищний кліп на трек "То, от чего без ума", показав відео зі знімань цієї роботи.

У бекстейджі MONATIK розповів, як репетирував трюки, які він у відео виконує з платівкою. Артист зізнався, що репетирував усю ніч і, врешті, у нього все вийшло, – повідомляє "ТСН".

Також виконавець розповів і про небезпечні моменти під час знімань.

"Було декілька екстремальних ситуацій, коли Високому потрібно було ковбасити корягу, і от ми уже просто їдемо в іншу машину, але треба допрацьовувати. І він на останніх секундах оп, і повертає", – поділився Дмитро.

MONATIK  показав, як знімали кліп на трек «То, от чего без ума» (відео)

Зауважимо, що у MONATIK в кліпі з'явилося троє помічників – це Високий, Ударний і Мелодія. Співак розповів про сюжет кліпу, а також про те, яку роль виконували його помічники.

"Кухар викрадає платівку, а це ніби рецепт вітаміну D. І ми йдемо по п'ятах злого кухаря. Є команда людей, яких я викликаю в екстрених ситуаціях. Це Ударний, Високий і Мелодія. І ми з ними йдемо до магазину вінілів, у якому розташований великий сейф і перебуває цей кухар. Нам треба його відкрити, пройти повз охорону і нам потрібно поборотися, щоб рецепт повернути назад", – поділився Монатік.

MONATIK  показав, як знімали кліп на трек «То, от чего без ума» (відео)

Виконавиця ролі Мелодії, своєю чергою, зізналася, як потрапила до команди Монатіка. Зі слів дівчини, це сталося випадково. Вона вирушила на одну з вечірок з друзями, де її помітили.

MONATIK  показав, як знімали кліп на трек «То, от чего без ума» (відео)

"Підходить дівчина і каже, що тут відбувається спонтанний кастинг на знімання кліпу у Монатіка. Просто мені говорять, що мене помітили, залиште свої контакти. Так все і відбулося", – пригадала акторка.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
14 квітня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024
17 грудня 2023
11:16
08 грудня 2023
26 листопада 2023
24 листопада 2023
23 листопада 2023
14 листопада 2023