Поділитись:

Тортиків не буде: у Луцьку склали присягу нові патрульні (фото)

Вівторок, 20 лютого 2018, 13:07

У Луцьку ряди патрульних полісменів поповнила свіжа кров.

Так, у вівторок, 20 лютого, 35 нових співробітників прийняли присягу на вірність українському народові. Перед приміщенням Управління патрульної поліції Волинської області вишикувалися 4 дівчат та 31 хлопець, яких прийшли привітати їхні друзі та родичі.

Із вітальними словами до новоприбулих копів звернулися начальник Управління патрульної поліції у Волинській області старший лейтенант поліції Олександр Вовченко та його два заступники Дмитро Хмарук і Роман Буховець.

Нові полісмени усвідомлюючи високу відповідальність заприсяглися вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та Законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки.

Олександр Вовченко звернувся до новоприбулих копів та зауважив, що та дорога, яку вони обрали, є нелегкою.

Начальник Управління патрульної поліції у Волинській області старший лейтенант поліції Олександр Вовченко ><span class=Начальник Управління патрульної поліції у Волинській області старший лейтенант поліції Олександр Вовченко

"Вся наша служба полягає в тому, що ніхто нас з тортиками не зустрічає. Більше ми будемо зустрічатися з тим, що надаватимемо допомогу людям, які потрапили в якісь небезпечні ситуації", - зауважив головний патрульний області та побажав сталевої витримки і не соромитися проявляти свій характер.

До того ж він нагородив почесною грамотою від Кабінету Міністрів України "нескореного" Сергія Торчинського за вагомий особистий внесок у підвищення міжнародного авторитету України, високі досягнення у спорті, зразкове виконання службових обов'язків, професіоналізм та наполегливість.

У День Героїв Небесної Сотні копи вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих, які віддали свої життя за цілісність України.

Після урочистостей нових копів вітали їхні рідні та близькі. А самі патрульні вже невдовзі заступатимуть у свої перші чергування.

Начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук вітає нового патрульного><span class=Начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук вітає нового патрульного

"Хочемо принести користь суспільству, зробити життя містян кращим, внести зміни. Нас ще під час навчання готували, до того, що тортиків не буде. В процесі несення служби будемо вдосконалювати свої навички і вміння, прагнути до того, щоб бути кращими", – розповів "Конкуренту" рядовий Олександр Балабаш.

 Рядовий Олександр Балабаш><span class= Рядовий Олександр Балабаш

Частина новоприбулих патрульних лишиться служити у Луцьку, інша ж частина від середи, 21 лютого, працюватиме у Ковелі.

Нагадаємо, востаннє до лав патрульної поліції міста доєдналося 46 патрульних 19 грудня 2017 року. Набір у лави копів досі триває.

Надрукувати
мітки:
коментарів