Поділитись:

На Волині підприємство зумисно доводять до банкрутства, – депутат

Четвер, 10 березня 2016, 12:52

Працівники підприємства теплових мереж "Володимир-Волинський теплокомуненерго" переконані, що керівництво свідомо завдає їм серйозних економічних збитків.

Нелогічні дії керівництва призвели до серйозних економічних збитків. Про це розповіли під час засідання позачергової сесії Волиньради 10 березня.

Відповідне звернення озвучив депутат Костянтин Зінкевич. Йому стало відомо, що підприємство теплових мереж "Володимир-Волинський теплокомуненерго" в останні роки зазнає великих економічних збитків. За словами депутата, така ситуація склалась через невідповідні дії керівництва, яке умисно веде підприємство до банкурутства. На думку самих працівників, це робиться для того, щоб в майбутньому підприємство могли за безцінь приватизувати зацікавлені в цьому особи.

"Приклади нелогічного господарювання можна перелічувати довго. Це і необгрунтоване розширення штату підприємства, списання діючих котлів на брухт На котельнях підприємства опалюють твердим паливом, а списують, як природній газ. Директором підприємства були підписані договори про виконання робіт на суму у розмірі 500 тисяч гривень, у той час коли цю роботу могли зробити власні спеціалісти", – сказав Констянтин Зінкевич.

Депутат попросив перевірити законність дій керівництва, які на його думку умисно доводять підприємство до банкурутства.

Надрукувати
мітки:
коментарів