Поділитись:

Ігоря Палицю оштрафувала поліція

Четвер, 10 березня 2016, 15:25
Ігоря Палицю оштрафувала поліція

Голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю оштрафували поліцейські через те, що його водій припаркувався біля адміністративної будівлі на особистому автомобілі, на якому немає позначки службового транспорту.

Про це він розповів під час позачергової сесії Волиньради 10 березня, – пише Слово Волині.

Очільник депутатського корпусу запевнив, що сплатить штраф, однак таке рішення поліції він вважає не зовсім справедливим, мовляв, у службових цілях він користується особистою автівкою задля економії бюджету.

"Те, що валютники стоять торгують в центрі, вони не бачать, в двори не заїжджають. Ми всі за те, що повинна бути нова поліція, але вона повинна бути правильною. В них гарна форма, відеофіксація є, але складається враження, що патрульні ганяються за резонансними справами: там десь голову суду затримали,там ще когось, але їхнє основне завдання – боротись з злочинністю", – наголосив Палиця.

Голова ради зауважив, що лучани паркуються у центрі міста в заборонених місцях через банальну відсутність стоянок, тому "робити на цьому піар" не варто. Натомість посадовець радить патрульним зайнятись менш гучними справами, які підвищують рівень злочинності в області.

Надрукувати
мітки:
коментарів