Поділитись:

Samsung презентувала новий смартфон (відео)

Понеділок, 26 лютого 2018, 13:34

Samsung представила свій новий флагманський телефон Galaxy S9. До презентації підійшли масштабно. На презентацію прийшло близько півтори тисячі осіб.

Про це повідомляє "5 канал".

Основне нововведення виробник зробив щодо фото- і відеоможливості Galaxy S9. Так, пристрій може знімати надсповільнені відеоролики зі швидкістю 960 кадрів в секунду. Завдяки вбудованому в камеру датчику руху апарат вміє автоматично починати запис при попаданні рухомого об'єкту в поле зору об'єктива.

Після запису користувач зможе вибрати фонову музику з 35 різних варіантів або додати мелодію з власної фонотеки. З відеороликів можна одним натисканням на екран створювати GIF-файли, виконані в трьох різних стилях зациклення. Їх також можна редагувати і пересилати.

У телефоні – подвійна діафрагма (F1.5-F2.4) на камері. Вона автоматично адаптується до умов надто яскравого світла або недостатнього освітлення.

Є і модна "фішка" у вигляді анімованих емоджі. Як відзначили в Samsung, функція "селфімоджі" використовує алгоритм машинного навчання, який аналізує 2D-зображення користувача і фіксує понад 100 параметрів його обличчя, щоб створити персоналізовану 3D-модель з такою ж мімікою – наприклад, киває або підморгує. "Селфімоджі" дозволяють ділитися своїми емоціями не лише за допомогою відео, але і за допомогою стікерів у стандартному форматі AGIF, який підтримується більшістю популярних месенджерів.

Надрукувати
мітки:
коментарів