Поділитись:

У Волиньраді обрали двох членів поліцейської комісії

Четвер, 10 березня 2016, 18:00

Із шести кандидатів обрали лише двох представників, яких делегують до складу поліцейської комісії, – Олександра Тиводара і Сергія Кудрявцева.

Шляхом голосування депутати Волинської обласної ради обирали двох представників, які увійдуть у склад поліцейської комісії. Голосування відбулось під час позачергової сесії Волиньради 10 березня.

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця зауважив, що комісія рекомендувала на голосування шість представників. Натомість депутати облради мають проголосувати за двох кандидатів.

Депутат Волиньради Володимир Бондар запропонував голосувати за шість кандидатур, при тому, що один депутат щоб голосував лише за двох кандидатів.

"Ми минулого разу пішли на зустріч і відмінили рішення. Той хто набере більшість голосів, той і потрапить в комісію", – сказав Ігор Палиця.

Загалом за кандидатуру депутата Луцької міської ради Павла Данильчука проголосувало 5 депутатів, за кандидатуру депутата Луцькради Артема Запотоцького - 21 голос, за Сергія Кудрявцева – 44 голоси, за кандидата від "Самооборони Волині" Олександра Ніколайчука – 12 голосів, за кандидата від асоціації фермерів Волині Миколу Собуцького – 5 голосів, та за кандидата від "Варти порядку" Олександра Тиводара – 43 голоси.

"Згідно нашого голосування представниками в поліцейську комісію обрано Олександра Тиводара та Сергія Кудрявцева", – підкреслив Палиця.

Надрукувати
мітки:
коментарів