Поділитись:

У СНУ навчатимуться аспіранти із Африки (фото)

Вівторок, 27 лютого 2018, 10:50
У СНУ навчатимуться аспіранти із Африки (фото)

У СНУ навчатимуться аспіранти із Африки (фото)

У лютому лави аспірантів факультету міжнародних відносин СНУ імені Лесі України поповнилися новими представниками. Троє випускників-іноземців факультету виявили бажання продовжити навчання у волинському виші.

Загалом університет здійснює підготовку 5 іноземних аспірантів, - повідомляють на сайті вишу.

Цього року факультет міжнародних відносин уперше випустив групу іноземних студентів з англомовним курсом навчання. Випускники обрали для себе продовження навчання в аспірантурі за спеціальністю 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" галузі знань "Міжнародні відносини". Успішно склали іспит зі спеціальності та іноземної мови і з 1 березня розпочинають активне навчання.

У СНУ навчатимуться аспіранти із Африки (фото)

Кафедра міжнародних комунікацій та політичного аналізу керуватиме підготовкою іноземних аспірантів. Шейх Тідан Самб (Сенегал) керівником обрав д.політ.н., проф., завідувача кафедри Антоніну Митко та досліджуватиме питання міжнародної безпеки на Близькому Сході. Закаріа Коулібалі (Сенегал) разом з науковим керівником к.політ.н., доц. Євгенією Вознюк вивчатимуть сучасні інструменти ведення дипломатичної діяльності. Марта Шимулені Слоулі – представниця Намібії під керівництвом д.політ.н., проф. Наталії Карпчук займатиметься науковою розвідкою зовнішньополітичних комунікативних технології країн Південної Африки.

У СНУ навчатимуться аспіранти із Африки (фото)

Студенти розповіли, що продовжують навчання через те, що Україна давно підтримує відносини з країнами Західної Африки, була однією з країн серед інших держав колишнього СРСР, яка підтримала африканські країни під час боротьби за незалежність, пропонуючи навчання військовослужбовців та лікарів. Таким чином, існує політична близькість між країнами Західної Африки та Україною.

Надрукувати
мітки:
коментарів