Поділитись:

Немає платіжки за газ: лучанам пояснили, як діяти

Вівторок, 27 лютого 2018, 15:52
Немає платіжки за газ: лучанам пояснили, як діяти

У Луцьку не можуть заплатити за спожитий газ, адже досі немає рахунків на сплату.

Згідно з інформацією ТОВ "ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ", дані щодо нарахування за спожитий газ у січні 2018 року з технічних причин будуть відображені в квитанції пізніше. Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.

З питань відсутності нарахувань за послугу з газопостачання лучанам радять звертайтесь до Центру обслуговування клієнтів "Волиньгазу" (пр-т Молоді, 14а, тел. 28 01 04) та Контакт-центру для консультацій споживачів (тел. 28 01 04, моб. (067) 33 39 104).

Задля уникнення непорозумінь просять отримувачів субсидій вчасно оплатити вартість житлово-комунальних послуг за січень 2018 року з врахуванням розміру субсидії, зокрема за послугу з газопостачання.

У разі невідповідності розміру оплати за спожитий газ субсидія за січень 2018 року не буде припинена. Уточнена інформація щодо розміру платежів буде відображена в квитанції з оплати за житлово-комунальні послуги в графі "ЗАБОРГОВАНІСТЬ/ПЕРЕПЛАТА" в наступному розрахунковому періоді.

Інформацію за особистим рахунком кожного споживача природнього газу можна отримати на сайті "ВОЛИНЬГАЗУ" в "ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ".

Надрукувати
мітки:
коментарів