Поділитись:

Волинські судді заявляють про тиск правоохоронців

Вівторок, 27 лютого 2018, 16:21
Волинські судді заявляють про тиск правоохоронців

Волинський окружний адміністративний суд звернеться до Ради суддів України щодо протиправних дій правоохоронців, вчинення тиску та підрив авторитету судової гілки влади.

Про це йдеться в рішенні зборів суддів Волинського окружного адміністративного суду, яке ухвалили 26 лютого 2018 року.

Також судді звернуться до Вищої ради правосуддя з проханням негайного реагування на кричущий випадок втручання правоохоронних органів в незалежність судової влади, що мав місце 23 лютого 2018 року, та притягнення до відповідальності осіб, які вчинили ці дії.

Нагадаємо: 23 лютого 2018 року викрили адвоката, який у змові із своїм рідним братом – одним із керівників Волинського окружного адміністративного суду, одержав неправомірну вигоду в сумі 3600 доларів США за позитивне вирішення адміністративного позову.

Того ж дня в приміщення Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою вул.Словацького, 3, м.Луцьк, о 14 год. 26 хв. ввірвались невідомі особи в кількості 15-20 чоловік, одягнутих в цивільному без будь-яких розпізнавальних знаків. Не пред'являючи службових посвідчень та будь-яких інших документів, проникли в кабінет голови суду та інші службові кабінети, при цьому в деяких кабінетах вибивали двері, які на той момент були зачинені. На адресу працівників суду з боку правоохоронців висловлювались погрози, вчинювався моральний тиск.

Волинські судді заявляють про тиск правоохоронців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів