Поділитись:

Поліція прокоментувала штраф на автомобіль Ігоря Палиці

П'ятниця, 11 березня 2016, 09:21
Поліція прокоментувала штраф на автомобіль Ігоря Палиці

Патрульні поліцейські Луцька розповіли деталі інциденту зі штрафуванням водія голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Патрульна поліція Луцька повідомляє, що "знака" "Службове авто" не існує в пункті 33.7 Правил дорожнього руху ("Таблички до дорожніх знаків"). На місці паркування авто стоїть знак 3.34 – "Зупинка заборонена". Під ним справді є табличка "Крім службових авто", але такої таблички немає в ПДР, отже, вона недійсна. Про це правоохоронці написали на сторінці у Facebook

Крім того, наявність такої таблички ділить людей на "касти", визначаючи, кому можна паркуватись, а кому ‒ ні. По-друге, патрульні прибули на виклик, який надійшов на лінію "102". Поліцейські зобов'язані реагувати на всі виклики, які надходять на "102". Отже, вони спрацювали професійно, а не приїхали за власним бажанням.

На особистого водія Ігоря Палиці тоді, 12 лютого 2016 року, склали постанову за частиною 1 статті122 КУпАП (порушення вимог дорожніх знаків).

Тоді ж такі самі постанови склали на радника голови правління фонду Ігоря Палиці та на посадовця апарату обласної ради. Вони також поставили свої авто в зоні дії знаку 3.34.

Нагадаємо, що 10 березня голова обласної ради Ігор Палиця розповів, що "поліція наклала штраф за паркування його особистої автівки під знаком "службове авто" біля будинку обласної ради".

Надрукувати
мітки:
коментарів