Поділитись:

У Луцьку для скорочених телевізійників організували ярмарок вакансій (фото)

Середа, 28 лютого 2018, 09:24

З 1 квітня 90 працівників Волинської філії ПАТ "НСТУ" вивільняються у зв'язку з реформуванням та реорганізацією. Це і журналісти, і режисери, і відеоінженери, і випускові програм.

Про це у Facebook повідомив продюсер Волинської регіональної дирекції Суспільного Костянтин Лоцман.

З частиною колективу буде змінена форма співпраці: дехто буде переведений на цивільно-правові угоди. А телевізійники, які не мають наміру таким чином співпрацювати з Суспільним, і ще не визначилися з подальшим працевлаштуванням, відвідали ярмарок вакансій, організований Центральною дирекцією Суспільного за підтримки Ради Європи за участю Державної служби зайнятості.

На зустріч прибули роботодавці (близько десятка підприємств та установ) , які запропонували вакансії. З Києва задля вивчення ситуації, надання роз'яснень та консультацій на ярмарок вакансій приїхали директор департаменту ЦД ПАТ "НСТУ" Тетяна Колісніченко та представник профкому "НСТУ" Костянтин Іванченко.

63 працівники Волинської філії "НСТУ", які отримали письмове попередження про вивільнення, скористались можливістю зрорієнтуватися на ринку праці, отримати всю необхідну інформацію, розглянули пропозиції від роботодавців.

Надрукувати
мітки:
коментарів