Поділитись:

У Viber з'явиться нова функція

Середа, 28 лютого 2018, 21:02

Месенджер Viber презентував нову функцію – сервіс для обміну повідомленнями в форматі групового чату, при цьому адміністратори отримують нові опції для модерації дискусії.

Адміністратори спільнот отримають можливість формувати групи однодумців на основі спільних інтересів та інших факторів. У прес-службі Viber також повідомили про те, що незабаром Viber представить нові функції для монетизації, за допомогою яких, власники спільнот зможуть отримувати прибуток, розвиваючи свої чати, – Watcher.

Нові учасники отримають доступ до повної історії чату та одразу після реєстрації зможуть взяти участь в обговоренні. У спільнотах будуть відображені тільки імена користувачів, а номери телефонів та інша особиста інформація – приховані від інших учасників.

Суперадміністратори повністю контролюватимуть діяльність спільнот. Вони зможуть додавати нових учасників, надавати їм статус адміністратора або суперадміністратора, блокувати користувачів за некоректний контент, давати дозвіл на участь в обговореннях і право запрошувати нових учасників. Для просування своєї спільноти, модератори зможуть зробити її загальнодоступною. Вони просто активують можливість переходу за посиланням, або в будь-який момент відключать цю опцію.

Суперадміністратори зможуть призначати адміністраторів для допомоги в модерації спільноти з правом видалення одного або всіх повідомлень, відправлених тим чи іншим учасником, а також з правом закріплення обговорюваних повідомлень. Адмінам буде надана можливість розвивати спільноту, додаючи нових учасників і, при необхідності, виключати з неї користувачів.

Новий функціонал вже використовує французький футбольний клуб Olympique de Marseille, і надає фанатам ексклюзивний шанс поспілкуватися із зірками та керівниками команди. Компанія Minute Media, що спеціалізується на створенні та розповсюдженні спортивного контенту, використовує cпільноти Viber, для обміну думками між шанувальникам спорту. Служба цифрового контента OverDrive приєдналася до онлайн спільнот для пошуку книжкових клубів, створених громадськими бібліотеками в США.

Сьогодні нова функція Viber стане доступна користувачам по всьому світу.

Надрукувати
мітки:
коментарів