Поділитись:

8 березня у Луцьку: як вітають і що дарують

Субота, 03 березня 2018, 20:00
8 березня у Луцьку: як вітають і що дарують

Хоч надворі мороз не спадає і весна не спішить тішити сонячними днями і теплом, жіноче свято ніхто ще не скасовував.

І 8 березня, з теплом чи без нього, настане обов′язково. ІА "Конкурент" поцікавився, як вітають і що дарують жінкам, проефесію яких часто вважають нежіночою справою.

Патрульна поліція Волинської області

8 березня у Луцьку: як вітають і що дарують

У попередні роки чоловіча частина колективу вітала жінок управління з нагоди 8 березня. Були сувеніри, подарунки, квіти, солодкий стіл. Нам у патрульній поліції пощастило, бо нас лише півсотні, а чоловіків набагато більше, тому уваги нам не бракує щодня.

З оригінальних подарунків запам′ятались теплі пледи і листівки в рамочках.

8 березня у Луцьку: як вітають і що дарують

Прокуратура Волинської області

8 березня у Луцьку: як вітають і що дарують

Для жінок управління, бувало, організовували урочистості. І завжди вітають з квітами, усмішками і, звісно, гарним настроєм.

Modern-Expo Group

8 березня у Луцьку: як вітають і що дарують

Компанія завжди вітає жінок на 8 березня, при цьому формат змінюється. Зазвичай є централізоване привітання від чоловічої частини керівництва компанії для чарівної статі. Крім того, вітається самоорганізація та ініціатива, а також індивідуальні привітання.

Минулого року директори департаментів вітали усіх жінок підприємства у віршованій формі. Також наші працівники самостійно ініціювали постановку танцювального номеру. Цей оригінальний подарунок згадують і досі.

Якщо говорити про подарунок у класничному розумінні, то кожна працівниця компанії тоді отримала шоколад, шампанське та чудові весняні котики. у 2016 році на території підприємства був організований фуршет, під час якого працівники насолоджувались концертом одного із луцьких відомих гуртів. Подарунок був теж солодким.

Такі традиції також намагаємося поширювати у країнах нашої присутності закордоном, там, де це свято теж історично святкується. Взагалі щороку щось змінюється, трансформується. Незмінним залишається одне – теплі слова та вітання, а також неочікувані сюрпризи від наших чоловіків.

"Татрафан", "Теріхем Тервакоскі", "Фіброхем"

8 березня у Луцьку: як вітають і що дарують

Не маємо традиції пафосних і великих відзначень будь-яких свят, зокрема і 8 березня. Кожна дівчина/жінка отримує в честь 8 березня подарунковий сертифікат.

Також зазвичай всі дівчата отримують квіти від своїх коле-чоловіків (мається на увазі, що чоловіки самі купують квіти, що б зробити приємне). Є також і святкова вечеря.

Надрукувати
мітки:
коментарів