Поділитись:

У "Промені" – акції до 8 березня*

Субота, 03 березня 2018, 09:30
У

Охочі лучани та гості міста можуть взяти участь у цікавих конкурсах до 8 березня та вдало відпочити у РЦ "Промінь".

Так, із 1 по 8 березня у кінотеатрі Multiplex спільно з сервісом краси Cloud7Service діє акція для глядачів: купивши квиток в кіно і зареєструвавши його на сайті multiplex.ua в розділі "Акції та знижки", кожен матиме можливість взяти участь у розіграші сертифікатів на послуги в Cloud7Service та знижку на одяг від ХОКА. Результати розіграшу оприлюднять 9 березня о 15:00, - повідомляють у РЦ.

До того ж дитячий розважальний комплекс "Смугастий носоріг" даруватиме радість своїм відвідувачам безкоштовними майстер-класами, дискотекою та квітами для мам від самого Носорожки. Так, 4 березня відбудеться кулінарний майстер-клас "Пряничний букет" о 12:00 годині. Вартість 150 грн. А вже о 16 годині стартує флористичний майстер-клас "Весняне послання", вартість якого 150 грн (за попереднім записом: +380 (66) 770 07 50). А 8 березня відбудеться безкоштовна дискотека із 16 до 17 години. Опісля стартує майстер-клас з виготовлення листівок.

Для тих, хто любить гучні компанії та смачну їжу, РЦ "Промінь" пропонує відвідати 8 березня боулінг-більярд клуб "George's Club", де відбудеться вечірка – "Ladies party".

Надрукувати
мітки:
коментарів