Поділитись:

Гроші повинні працювати: чому інвестиція в нерухомість ЖК ''Яровиця'' буде вигідною*

Понеділок, 05 березня 2018, 17:50

Гроші повинні працювати – це невід′ємний закон великого бізнесу сьогодні.

А це означає, що розумні, перспективні інвестиції, а також їх гарантоване повернення і примноження стало можливим сьогодні для кожного. У всьому світі інвестиційний капітал розподіляється між банківськими депозитами, цінними паперами та придбанням нерухомості.

Світ давно вже перестав довіряти банкам, цінним паперам та домашнім варіантам зберігання грошей. І майже повністю перейшов на інвестування в нерухомість. І ми зараз розповімо, чому інвестиція в нерухомість ЖК ''Яровиці'' буде вигідною і прибутковою для Вас.

На що тут варто найперше звернути увагу – на ліквідність нерухомості, у яку планується вкладати інвестиції. Приміром, квадратні метри в центрі реалізувати без проблем і за високу ціну можна у будь-який момент. Ця ситуація повністю відповідає світовим показникам: нерухомість у бізнес – найбільш стабільна та ліквідна.

Другий момент, який повинен зацікавити думаючу людину – дохідність запланованих інвестицій. Якщо ви дійсно плануєте серйозну бізнес-інвестицію або знаєте ціну комфорту власного життя, варто звернути увагу на нерухомість, яка відповідатиме сучасним вимогам. Яскравим прикладом такого статусного житла в престижному центральному районі міста, де зосереджене бізнесове життя, побудоване за сучасними енергоощадними технологіями, з комфортним плануванням, сучасними алюмінієвими металопластиковими панорамними вікнами з новітньою технологією мультифункціонального скла, відеоспостереженням та картковою системою доступу до кожної секції комплексу, надійними високоякісними ліфтами та власним підземним та наземним паркінгом є Житловий Комплекс "ЯРОВИЦЯ".

Якщо ідеєю інвестиції буде здавати Вашу нерухомість в оренду, то, вмеблювавши однокімнатну квартиру площею 40 м², можна сподіватимся на стабільні 6000-7000 гривень на місяць.

Однак навіть невисокий рівень прибутковості від здачі в оренду чи продажу квартири не є основною перевагою інвестування в нерухомість. Найголовніше, що отримує інвестор, – можливість зберегти свої кошти. З часом, а особливо в умовах нестабільної економічної й політичної ситуації, гроші можуть знецінитися, а нерухомість залишається в ціні.

Надрукувати
мітки:
коментарів