Поділитись:

Банда Луцька, го худнути?

Вівторок, 06 березня 2018, 07:40
Банда Луцька, го худнути?

Ну, все, перший понеділок березня потішив теплом, значить – треба худнути. Весна крадькома наближається у місто і вже навіть чути, як шепоче: "Агов, досить їсти багети!". Хочеться ж у відповідь крикнути: "Щя-щя, це останній".

Дійсно, останній! Саме час усвідомити, що за кілька тижнів всі, нарешті, скинуть теплі пуховики і прийдеться дивитися у дзеркало, яке покаже, хто ж на світі всіх миліше. Тому гречка і вівсянка мають бути у всіх на сніданок, обід і вечерю =)

А якщо правильне харчування підкріпити фізичними вправами, то, швидше всього, й літо швидше прийде, адже відчує, що його тут чекають підтягнуті і досконалі тіла. Тому не варто соромитися стрибати на скакалці, бігати навколо власного будинку чи бодай робити ранкову зарядку, аби відчувати себе гармонійно та щасливо.

Як виявляється – весна мотивує. Тому й сама вже відсьогодні обіцяю частіше бувати на свіжому повітрі, старатися на події ходити пішки, пити більше води та відмовитися від багетників. Банда, го худнути?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів