Поділитись:

У Луцькому "політесі" чоловіки креативно привітали жінок (фото)

Середа, 07 березня 2018, 15:30

Жіноча половина колективу Луцького НТУ отримала масу гарного настрою та вітань, які їм подарували чоловіки-працівники навчального закладу.

Так, у стінах "політеху" у переддень 8 березня жінок зібрали аби під час концерту креативно нагадати, що їх люблять, цінують і ними дорожать.

Стильні ведучі Василь Лотошинський та Владислав Літкович першим запросили до вітального слова ректора ЛНТУ Петра Савчука.

Ректор ЛНТУ Петро Савчук><span class=Ректор ЛНТУ Петро Савчук

"Від себе особисто і від колективу хочу привітати вас з тим святом, яке було, є і буде в нашому університеті", – розпочав свій виступ Савчук та зауважив, що виші продовжуватимуть зберігати гарні традиції.

"Традиційно кажуть, що жінка вийшла із ребра, але, на мою думку, вона вийшла зі шматочка чоловічого серця", – продовжив ректор та побажав любові, натхнення та процвітання.

Опісля привітань ректора розпочався концерт, в якому головну роль виконували чоловіки. Вони співали, танцювали та навіть розповідали гуморески.

На завершення свята, слово надали проректору з науково-педагогічної роботи ЛНТУ Валентину Талаху, який приєднався до усіх привітань.

Проректор ауково-педагогічної роботи ЛНТУ Валентин Талах><span class=Проректор ауково-педагогічної роботи ЛНТУ Валентин Талах

Надрукувати
мітки:
коментарів