Поділитись:

Була пояснив, чому душив Данильчука в Луцькраді

Субота, 10 березня 2018, 12:00

Остання сесії Луцької міської ради, яка відбулася 28 лютого, супроводжувалася музикою і бійками. Причиною скандалу послугували дві земельні ділянки загальною площею майже 2 гектари на Рівненській, 119 та Вороніхіна, 37, які надали в оренду на 10 років Товариству з обмеженою відповідальністю "Житловий квартал".

Тоді ж депутати Сергій Була і Павло Данильчук почубилися: Була вхопив Данильчука за горло і почав відтягувати. У прямому ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" 9 березня депутат пояснив, чому так вчинив.

"Я забирав людину, яка вела себе неадекватно. Він вдарив регламентом Пустовіта (Григорій Пустовіт – секретар луцької міської ради, – К.) в обличчя, людину, яка від нього на 25 років старша, почав тикати до нього. Людина, яка спочатку приходить і просить в нього (Пустовіта) гроші, а потім не дає, щоб земельні ділянки проходили, наповнювався бюджет. Ну, для мене це дивно", – пояснив Була.

"Люди, які себе не вміють адекватно себе поводити, які не поважають старших людей, які вибивають свої власні інтереси і не турбуються за громаду, вони не повинні щось розказувати. В мене нема з ними про що говорити. Я Данильчука не душив, я просто його забрав, бо він себе неадекватно поводив", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКАНДАЛЬНА СЕСІЯ ЛУЦЬКРАДИ: ЧОМУ ВИНИК КОНФЛІКТ

Надрукувати
мітки:
коментарів