Поділитись:

Волинський виш виграв грант на обладнання для реабілітації

Понеділок, 12 березня 2018, 09:15
Волинський виш виграв грант на обладнання для реабілітації

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки здобув перемогу та отримав 550 тис. грн грантових коштів на закупівлю фізіотерапевтичного обладнання.

6 березня ректор СНУ Ігор Коцан і Надзвичайний та Повноважний Послом Чеської Республіки в Україні Радек Матула підписали угоду про фінансування проекту "Покращення реабілітаційно-методичного процесу шляхом модернізації фізіотерапевтичного обладнання у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки", – повідомляє прес-служба університету.

У рамках грантового проекту планується закупити обладнання для підготовки фахівців за спеціальностями, які переведені до галузі знань "Охорона здоров'я". Участь у цьому проекті дасть можливість залучати на безоплатній основі хворих відповідного профілю для проведення реабілітаційних заходів, що дозволить підвищити рівень професійних навичок студентів; збільшити частку практичних занять; дасть змогу лікувально-медичним закладам використовувати обладнання в разі відсутності подібного на їх базі; сприятиме підвищенню рівня надання реабілітаційної допомоги населенню Волинської області.

Надрукувати
мітки:
коментарів