Поділитись:

Андрій Покровський розповів, як Луцьку стати кращим (ВІДЕОБЛОГ)

Вівторок, 13 березня 2018, 20:30
Андрій Покровський розповів, як Луцьку стати кращим (ВІДЕОБЛОГ)

Залишаючись осторонь активного громадського чи політичного життя, важко досягнути вирішення економічних чи соціальних проблем Луцька. А саме їх вирішення стоїть в основі стратегічних цілей Громадського Руху "СВІДОМІ", який у серпні минулого року разом із колегами створив депутат Луцької міської ради Андрій Покровський.

У своєму відеоблозі обранець громади пояснює, чому прийняв рішення не стояти осторонь суспільно-політичних процесів та започаткував Громадський Рух "СВІДОМІ". Нагадаємо, що у першому відеоблозі про історію створення руху.

"Насправді ми ніколи не цікавились політикою в деталях, ми були об'єктом політиків, які борються за наші голоси та власне збереження при владі. А тепер ми мусимо ставати суб'єктами політики, взяти відповідальність за стан справ на себе. Політика є надбудовою, а фундаментом є економіка. Ми повинні чітко розуміти, що без робочих місць з достойною заробітною платою та потужного середнього класу, що їх створює, у Луцьку не буде ресурсів для розвитку", - пояснив Андрій Покровський.

Тож в основі Руху "СВІДОМІ" сформовані стратегічні цілі, які тісно пов'язані саме із розвитком економіки.

Серед них Андрій Покровський називає забезпечення привабливого інвестиційного клімату, аби влада створила всі умови для залучення коштів, побудови робочих місць. Це основна умова для того, щоб молодь не покидала Луцьк.

Друга стратегічна ціль – розбудова інфраструктури. Мова йде про підняття престижу та зручності громадського транспорту, якості дорожнього покриття, розбудови парків та центрів відпочинку.

Третя ціль – безпека громадян, а саме повноцінний запуск міської програми "Безпечне місто" з встановленням сотень камер спостереження, належним облаштування пішохідних переходів та інших небезпечних місць.

Четверта ціль – сучасна та конкурентна освіта. Депутат нагадав про ініціативу забезпечувати школи міста сучасним мультимедійним обладнанням, підняття престижу вітчизняних вищих навчальних закладів.

Андрій Покровський розповів, як Луцьку стати кращим (ВІДЕОБЛОГ)

Щодо цілі покращення системи охорони здоров'я, депутат нагадав про необхідність створення страхової медицини та приділенню уваги профілактики захворювань за допомогою фізичної культури.

Зрештою депутат наголосив на важливості підвищення рівня громадянської культури та свідомості громадян.

"Сьогодні важко говорити про громадянську культуру в країні, де мінімальна пенсія становить 40 доларів, де молода сім'я 80 % своїх заощаджень витрачає на харчування. Але не потрібно забувати, що ми будуємо країну для себе, що нам тут жити. Без свідомих та активних громадян не може бути розвитку! Саме тому в рамках Громадянського руху "СВІДОМІ" ми запустили Школу свідомого громадянина", - додав Андрій Покровський.

Він закликав однодумців приєднуватися до команди та працювати разом.

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 жовтня 2022
20:00
10 серпня 2022
19:30
04 серпня 2022
12:40
01 липня 2022
12:46
18 червня 2022
10:56
05 червня 2022
17:25
09 травня 2022
25 квітня 2022
23 лютого 2022