Поділитись:

Семінар про криптовалюти не дозволили проводити в стінах ЛНТУ

Четвер, 15 березня 2018, 13:07
Семінар про криптовалюти не дозволили проводити в стінах ЛНТУ

Днями в соціальних мережах з'явилася інформація про проведення семінару "Ілюзії та реалії світу криптовалют. Розкажемо та покажемо" на базі факультету бізнесу Луцького національного технічного університету.

Зокрема, організатором заходу виступив екс-керівник інформаційно-обчислювального відділу вишу Владислав Токарчук, який фігурує в одіозній справі видобутку криптовалюти. Відтак, керівництво Луцького НТУ вважає недоцільним проведення семінару на його території та пропонує винести за межі університету, - повідомляють у прес-службі ЛНТУ.

Водночас ректор Петро Савчук наголошує на важливості подібних освітніх заходів, що сприяють розвитку ІТ-індустрії і наукового процесу, додаючи: "У зв'язку з тим, що наразі триває кримінальне провадження, а сам Владислав Токарчук уже не є працівником вишу, не можу допустити проведення цього семінару у стінах навчального закладу. За інших обставин я обов'язково підтримав би подібні ініціативи".

Усім зареєстрованим учасникам буде повідомлено про зміну місця проведення семінару електронною поштою, а також інформація з'явиться на сторінці Владислава у соцмережі Facebook.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКОМУ "ПОЛІТЕСІ" ОБШУК ЧЕРЕЗ BITCOIN (ОНОВЛЕНО, ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів