Поділитись:

"Чикажчина" дивує зеленою водою. А ми б перелякалися?

Автор: Андрій Лучик |
Вівторок, 20 березня 2018, 07:40

В Україні я вже спостерігаю тенденцію до того, аби свята перетворювати в маркетинг. Той же Новій рік, через якого все на світі обвішують китайськими гірляндами; 14 лютого, коли всі магазини пропонують купити будь-що у червоній упаковці з сердечками; 8 березня, де всі вітрини прикрашені весняними квітами; от зараз прийде Пасха – очікуйте нових маркетингових шедеврів. Відчуття свята і всі діла =)

Всім відомо, що це прийшло до нас з Америки. Там же полюбляють креативити і спонукати до покупок і тому подібне.

От нещодавно натрапила в Instagram на таке, до чого ще в Україні не додумалися. І не відомо, чи колись додумаються. Так от, у Чикаго на День святого Патрика, 17 березня, зафарбували річку у салатовий колір. Не жартую. Ціла річка Чикаго була салатовою.

Блогерка із Рівного у тому ж Instagram розповіла, що "риба не сплила пузом доверху". Та уточнила, що це спеціальна органічна фарба, яка не шкодить довкіллю, і вже наступного дня від фарби не залишиться й сліду. Більше того, американці тримають під секретом саму техніку зафарбовування води.

Ну, як? Вражені? А американці бачать таке "природнє чудо" вже не вперше.

І от після побаченого там, десь далеко, пригадуєш, що тут не фарбують воду річок, не будуть дивовижні мости й будівлі, не організовують фестивалі феєрверків… А дарма!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів